LEDvisie  


         
 e-mail: info@ledvisie.nl
Telefoon:  050 7370269

 A A A

 

CO2 vermindering kan alleen bereikt worden met lager energie verbruik. Led-verlichting draagt bij aan drastische vermindering van energieverbruik tot wel 70%.

Met nieuwe technische ontwikkelingen, subsidies en slimme huur- en leaseconcepten garandeert LEDvisie beter licht, minder onderhoud en directe bijdrage in de winst door over te stappen op energie zuinige verlichting zonder direct zelf meer te betalen. De besparing ligt voor elke onderneming anders, maar overal is de uitkomst in het voordeel van de ondernemer.

LEDvisie heeft uitstekende led- en software deskundigen met jaren ervaring. Ervaren lichtarchitecten kunnen een optimaal lichtplan te ontwerpen.

Advisering, maatwerk en daarbij een compleet concept als oplossing voor uw energie en  verlichtingsvraagstuk.

De kostenbesparing bij Ledverlichting komt uit het lage energieverbruik en een zeer lange levensduur, bij LEDvisie gemiddeld 60.000 uur en de ledverlichting van LEDvisie geeft een zeer prettig licht en verbeterde visuele- en kleurweergave!  Een proefplaatsing is mogelijk en laat u overtuigen van het natuurlijke licht. Zie voor de onafhankelijk geteste levensduur de test op Olino:
http://www.olino.org/articles/2014/02/01/lemnis-lighting-asia-duurproef-120-cm-glazen-ledbuis
Inmiddels is het verbruik van de laatste producties nog maar 18W met dezelfde resultaten. 98% lichtbehoud na 30.000 uur.

Met ledverlichting bespaart U tot 70% van uw energie op de verlichting. Als U de huidige verlichting vervangt door ledverlichting is de totale besparing 21% op het energieverbruik. Dat is de Nederlandse en Europese doelstelling voor 2020!   

Krijg een heldere kijk op energieverbruik en kosten. Met onze service en hoogwaardige producten met lange levensduur heeft u een zorgeloze toekomst voor wat betreft energieverbruik en zicht comfort.  

LEDvisie is innovatief: Aansturing en dimmen van de ledverlichting via terminals levert nog meer energiebesparing op.  

LEDvisie beschikt over alle certificaten, als bewijs van hoge productkwaliteit en laat zich alleen meten met de beste leveranciers.
Veel bedrijven voor U kozen bewust voor LEDvisie.

 

Wij vertrouwen er op dat dit voorzetje tot een gedegen offerte verzoek leidt.

© Access Software [Print] [?]