LEDvisie  


         
 e-mail: info@ledvisie.nl
Telefoon:  050 7370269

 A A A

LEDvisie

Door bewustwording van verspilling van fossiele brandstoffen en de verplichte vermindering van CO2 uitstoot zal de wereld van energie verbruik drastisch veranderen. Energie zuinige auto's en energie zuinige led-verlichting zullen bijdrage aan de vermindering van energie verbruik.

Dankzij nieuwe technische ontwikkelingen, subsidies en slimme huur- en leaseconcepten is LEDvisie in staat om voor elke onderneming een plan te maken, waarbij inzichtelijk wordt gemaakt in welke periode de onderneming zijn geïnvesteerde kapitaal weer gaat besparen op de energiekosten.

Voor elk bedrijf of onderneming ligt dit anders, maar overal is de uitkomst in het voordeel van de ondernemer.

LEDvisie heeft de beschikking over uitstekende led-deskundigen met jaren ervaring en voegt daar haar eigen expertise en ervaring aan toe. Ervaren lichtarchitecten staan klaar om een lichtplan te ontwerpen.

Advisering, maatwerk en daarbij een compleet concept als oplossing voor uw energie en verlichtingsvraagstuk. Extra budget is veelal niet nodig.

Elk bedrijf wil uiteindelijk: energie, dus kosten besparen. Tevens heeft ledverlichting een zeer lange levensduur en inmiddels een zeer prettig licht en natuurgetrouwe weergave. Ga de uitdaging aan en maak een grote stap naar een volledig CO2  neutrale organisatie!

Met ledverlichting zijn wij instaat om tot 70% energie te besparen op de verlichting.

Als we alle huidige verlichting dus vervangen door ledverlichting besparen we 21% op ons energieverbruik en voldoen we meteen aan de Nederlandse en Europese doelstellingen: 20% minder CO2 uitstoot in 2020!

Wij bieden bedrijven, organisaties en particulieren een heldere kijk op energieverbruik en kosten,. Optimale service en hoogwaardige producten met lange levensduur.

Vermindering van energieverbruik en kosten én een prettiger woon/werkomgeving door toepassing van hoogwaardige kwaliteit ledverlichting met optimale service, garantie en leveringen.

LEDvisie levert zo nodig certificaten als bewijs van hoge productkwaliteit en laat zich meten met de beste ledverlichting leveranciers.

Klik hier voor onze .... Kwaliteit .... en de testen van  olino.org

© Access Software [Print] [?]